Tuesday 19 November

Day 1	Time Grand Plaza Auditorium							
Day 1	Tille	Granu Flaza Additorium						
Opening Session 1	08:30 - 10:40	Welcome to Country Introduction and Housekeeping Welcome to i-SAIRAS 2024 Plenary: Katherine Bennell-Pegg (ASA) Plenary: Masaki Fujimoto (ISAS/JAXA) Agency update: NASA Agency update: DLR						
Morning Tea	30 mins	Room 1	Room 2	Room 3	Room 4	Room 5		
Session 2	11:10 - 12:35	Rovers 1: Novel Platforms	Robotics 1: Manipulation	Spacecraft: Service and Logistics	Al and Earth Observation	Interoperability		
Lunch	60 mins							
Session 3	13:35 - 15:15	Rovers 2: Novel Platforms	Robotics 2: Collaborative Systems	Spacecraft: Logistics and Hazard Management	AI and Digital Workflow	Expert Panel: Terrestrial Mining and Space		
Afternoon Tea	30 mins							
Session 4	15:45 - 17:25	Rovers 3: Novel Platforms	Robotics 3: Collaborative Systems	Spacecraft: OSAM	Al Knowledge Management	Technology Transfer 1: Mining and Space		
Reception	17:25 -19:30	Welcome Reception and Indigenous Performance						

Wednesday 20 November

wednesday 20 November								
Day 2	Time	Grand Plaza Auditorium						
Session 5	08:30 - 10:40	Welcome and Announcements Plenary: Larry James (SmartSAT CRC) Plenary: Angela Krenn (NASA) Agency update: JAXA Agency update: ESA Agency update: CSIRO						
Morning Tea	30 mins	Room 1	Room 2	Room 3	Room 4	Room 5		
Session 6	11:10 - 12:50	Rovers 4: Al and Localisation	ISRU 1	Spacecraft: Tasking and Guidance	Al4Space: Sponsored by SmartSat	Technology Transfer 2		
Lunch	60 mins							
Session 7	13:50 - 15:30	Rovers 5: Surface Exploration and Sensing	ISRU 2	Tele-remote Operations	Mars Technology 1	Expert Panel: Space Engagement Opportunities		
Afternoon Tea	30 mins							
Session 8	16:00 - 17:40	Rovers 6: Lava Tube Exploration	ISRU 3: Robotics	Habitats and Human Support	Mars Technology 2	Legal and Economics		
Dinner	18:30 - 21:30	Symposium Dinner						

Thursday 21 November

Thursday 21 November								
Day 3	Time	Grand Plaza Auditorium						
Session 9	08:30 - 10:40	Welcome and Announcements Plenary: Dave Alfano Plenary: TBC Agency update: ASA Agency update: CSA Agency update: TBC						
Morning Tea	30 mins	Room 1	Room 2	Room 3	Room 4	Room 5		
Session 10	11:10 - 12:50	Rovers 7: Perception and Path Planning	Robotics 4: Architecture	Field analogues	Advanced Sensors and Systems	Technology Transfer 3: Marine and Space		
Lunch	60 mins							
Session 11	13:50 - 15:30	Rovers 8: Perception and Path Planning	Mission Assurance and Validation	Analogue facilities	Sensors and Standards	Expert Panel: Trust and AI		
Afternoon Tea	20 mins							
Session 12	15:50 - 17:30	Rovers 9: Advanced Sensing	Lunar Technology	Visualisation and Simulation	Advanced Systems and Enablers	Technology Transfer 4		
Closing ceremony	17:30 - 18:00	Symposium Close						